Més esport

Quatre-cents triatletes aquest cap de setmana a Banyoles

Triatló. S’hi farà el campionat estatal i la Copa d’Europa júnior, seguint el protocol establert conjuntament entre l’Ajuntament i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI)

Banyoles recupera la competició aquest cap de setmana amb el campionat estatal de triatló en la distància olímpica dissabte i la Copa d’Europa júnior, diumenge, amb el protocol que han marcat de manera conjunta l’Ajuntament i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI).

La cita compta dissabte amb 150 participants perquè s’eliminen les proves populars i es restringeix la participació a les categories elit, mentre la cita continental i el campionat estatal en la modalitat de relleus mixtes de diumenge amb 250.

Les proves s’han presentat aquest migdia a a capital del Pla de l’Estany amb l’alcalde Miquel Noguer, Jorge García (FETRI), l’elit Ivan Raña, el júnior Joan Reixach i Eva Ledesma, del campus que s’ha fet a Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)