Waterpolo

La noves lligues ja tenen grups i calendaris

Waterpolo.

La federació espanyola ha sortejat aquest migdia els grups i els calendaris de les lligues masculina i femenina de waterpolo, que canvien de format i es disputaran en una primera fase amb grups de sis equips.

La lliga masculina començarà el 17 d’octubre i en el grup A hi seran el CN Catalunya, el CN Barcelona, el Canoe, el Mediterrani, CN Terrassa i el CN Sant Feliu. El campió, el Zodiac Barceloneta estarà en el grup B al costat del CN Sant Andreu, el Navarra, el Quadis Mataró, l’Astralpool Sabadell i el Tenerife. El campió debutarà a la piscina del Sant Andreu.

En la lliga femenina el grup A el formaran el CN Sant Feliu, el CE Mediterrani, el CN Catalunya, el Boadilla, l’Astralpool Sabadell i el Leioa. En el B hi seran el CN Mataró, el CN Rubí, el Saragossa, el CN Terrassa, el CN Sant Andreu i el Concepción. La lliga també començarà el 17 d’octubre després d’una aturada d’uns sis mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)