Waterpolo

Les lligues 2020/21 començaran el 17 d’octubre

Waterpolo. La federació dona a conèixer el calendari del nou sistema de competició, amb una lliga regular amb grups de sis equips

Les lligues de waterpolo de la temporada 2020/21 canvien de format. Així, es disputarà una primera fase amb grups de sis equips. La lliga masculina començarà el 17 d’octubre i en el grup A hi seran el Catalunya, el Barcelona, el Canoe, el Mediterrani, Terrassa i el Sant Feliu. El campió, el Zodiac Barceloneta, estarà en el grup B al costat del Sant Andreu, el Navarra, el Quadis Mataró, l’Astralpool Sabadell i el Tenerife. El campió debutarà a la piscina del Sant Andreu.

En la lliga femenina el grup A el formaran el Sant Feliu, el Mediterrani, el Catalunya, el Boadilla, el Sabadell i el Leioa. En el B hi seran el Mataró, el Rubí, el Saragossa, el Terrassa, el Sant Andreu i el Concepción. La lliga també començarà el 17 d’octubre, després d’una aturada de sis mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)