Ciclisme

Ever Gómez i Txell Figueras guanyen l’Open de la tornada

Ciclisme. 235 participants en l’Open de Girona BTT 2020 – Càrniques Celrà a Sant Hilari, amb els protocols de la Federació Catalana

Ever Gómez (Olympia) i Txell Figueras (MMR) són els vencedors de la primera cursa de BTT del calendari de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) a les comarques gironines des de l’esclat de la pandèmia, Open de Girona BTT 2020 – Càrniques Celrà a Sant Hilari.

La cita seguia els protocols de seguretat de la FCC que inclouen l’ús obligatori de la mascareta fins abans dela sortida, la presència d’hidrogel i limitacions d’accés en alguns espais; amb la complicitat dels equips, participants i organització per poder seguir celebrant proves malgrat la crisi sanitària.

Les curses de promoció es van fer amb un centenar de nens i nenes de fins a 14 anys, amb triomf d’Aleix Farrés (Jufre Vic-ETB) i Laia Galbany (Amunt) en categoria Infantil.

Sense duel

Un problema mecànic obligava Clàudia Galicia (Megamo) a abandonar la cursa femenina, deixant el triomf en franquícia a Figueras. Sara Gay (Biking Point) i Blanca Valles (Kross Team España) eren segona i tercera elit mentre en sub-23 el triomf va ser per a Ivette Espinar (Mondepra-Radikalbikes), cinquena absoluta darrera Sílvia Roura (X-Sauce), que manté el primer lloc en la general.

En la cursa masculina Gómez superava Ismael Ventura (Irontech-Tecnic-Ambisist) i Xavier Pijoan (ECO), segon i tercer. El millor sub-23 era Martí Cateura (Edi Bikes).

La Federació Catalana espera completar el calendari iniciat a La Jonquera amb la cita del 20 de setembre a Quart i la del 24 d’octubre a Amer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)