Atletisme

Esther Guerrero doblarà 800 i 1.500 m en l’estatal de Vallehermoso

Atletisme. Segons l’atleta, és un repte personal i que aquest any ho pot intentar perquè no té compromisos internacionals a la vista

La banyolina Esther Guerrero passa per un moment molt dolç de forma i vol esprémer el seu potencial i capacitat en aquesta temporada tant atípica amb un nou repte a la vista: doblar 800 i 1.500 m en el campionat d’Espanya a quatre bandes que es disputa aquest cap de setmana i que en les proves de mig fons tindrà l’Estadi de Vallehermoso de Madrid com a escenari. Ho explica la mateixa atleta en el seu compte de Twitter: “És un repte totalment personal que em fa sentir un pessigolleig especial a l’estómac i que serà complicat, per la poca recuperació i perquè les meves companyes migfondistes m’ho posaran tremendament difícil. Pensem, a més, que a part de motivar-me és bo per l’espectacle general i aquesta temporada, sense compromisos internacionals, és l’únic any en què puc intentar-ho. Així que arribi el dissabte ja!!”

Guerrero ha batut les seves marques personals durant l’estiu i és la líder destacada del rànquing espanyol de l’any tant de 800 m (2:00.56) com de 1.500 m (4:03.13), però haurà de fer valer més que mai la seva capacitat de lluita i estratègia perquè tindrà poc marge de recuperació entre prova i prova. Les semifinals de dissabte estan programades per les 18.25 h els 800 m i les 19.10 h els 1.500 m, i encara més seguides aniran les finals de diumenge, a les 18.25 h els 800 i 10 minuts més tard, a les 18.35 h, els 1.500 m. En l’historial del campionat, només dues atletes han assolit aquest repte –segellar els dos títols el mateix any–, la navarra Coro Fuentes, el 1970, i la sabadellenca Carme Valero, el 1974, el 1975 i el 1976.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)