Waterpolo

Represa amb novetats

Waterpolo. El CN Sabadell s’estrenarà en la fase de grups de la copa Catalunya amb tres reforços de luxe, les holandeses Catharina van der Sloot i Maartje Keuning, i la catalana Irene González

Després de mig any sense competició, el waterpolo torna a l’activitat amb la fase de grups de la copa Catalunya, que la Federació Catalana de Natació ha batejat com el torneig de la represa. Inicialment, es jugarà una fase de grups a una sola volta (quatre de masculins i dos de femenins), i després de les eliminatòries de quarts de final i semifinals, es disputarà una fase de finals a la piscina del CN Mataró, el 30 i 31 de gener. Serà de ben segur una bona oportunitat perquè els equips vagin escalfant motors amb vista a l’inici de la lliga espanyola, el 17 d’octubre, i els partits previs de la lliga de campions, el 23 d’octubre.

El partit més interessant dels programats per a avui (20.45 h) és el de la competició femenina (grup A) entre el CN Terrassa i el CN Sabadell, que visitarà el seu rival amb tres reforços de luxe. En el conjunt de David Palma no hi faltaran les internacionals holandeses Catharina van der Sloot, escollida la millor jugadora de l’europeu de Barcelona 2018, i Maartje Keuning, a més de la catalana Irene González, provinent del CN Mataró. En les files terrassenques és baixa Pili Peña, per uns problemes lumbars, però debutarà la jove boia madrilenya de 18 anys Paula Camus, l’únic fitxatge d’aquesta temporada. L’entrenador del CN Terrassa, Xavi Pérez, és molt conscient del que representa l’estrena de la competició: “És el primer partit en molt de temps. Tenim moltes ganes de tornar a competir, tot i que som conscients que estem en una fase molt inicial de la temporada. Vam començar a entrenar-nos el 31 d’agost i, bàsicament, hem fet càrrega física. Ara mateix el treball tàctic queda en un segon terme.”

Avui també es jugarà l’Atlètic Barceloneta-Sant Andreu (20.45 h), del mateix grup A. També estava programat el CN Mataró-Horta, però l’equip barceloní va sol·licitar a la federació l’ajornament del partit. En la copa masculina, es jugarà el Granollers-Vallirana, del grup C, i el CN Sabadell-Montjuïc, del grup D. Tots els partits seguiran un estricte protocol de mesures d’higiene i seguretat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)