Tennis

Bolsova cau contra Blinkova en els setzens de final de Roma

Tennis.

La palafrugellenca de 22 anys Aliona Bolsova (107a de la WTA) ha perdut avui per 4-6, 6-1 i 7-6 (4) en dues hores i 22 minuts davant de la russa de 22 anys Anna Blinkova (65a de la WTA) en els setzens de final del WTA Premier 5 de Roma.

La catalana ha estat expeditiva en els moments clau del primer acte en un duel entre dues tennistes procedents de la prèvia i que mai no s’havien enfrontat. Ha salvat quatre de les cinc pilotes de trencament que ha tingut en contra i ha segellat dues de les quatre de què ha disposat a favor. Blinkova s’ha recuperat i ha estat netament superior en el segon set. En el tercer parcial, l’empordanesa ha serrat les dents i ha reaccionat amb caràcter quan perdia per 3-1 i 4-2 i s’ha situat amb un 4-5 favorable, però Blinkova ha fet valer el seu servei (5-5) i ha trencat per sisena vegada (6/13) l’excessivament vulnerable servei de la catalana (6-5). Bolsova s’hi ha regirat amb el seu cinquè trencament favorable (5/10) i ha forçat el tie-break (6-6), en el qual la russa ha sentenciat.

En el quadre masculí, en que el torneig té la categoria de Masters 1000, el debut del serbi Novak Djokovic (1) ha estat reeixit, amb un triomf clar davant de l’italià Salvatore Caruso per 6-3 i 6-2. En dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4), recents finalistes a Kitzbühel, han derrotat els italians Mager-Seppi per 6-3 i 6-2 i es podrien enfrontar en els vuitens contra el nord-americà Austin Kracijek i el croat Frank Skugor, els seus botxins diumenge passat en la final austríaca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)