Atletisme

Cristina Lara deixa el CAR de Sant Cugat i s’entrenarà a Granada

Atletisme. Diu que necessita nous estímuls i es mostra agraïda amb l’etapa de Ricardo Diéguez, a qui considera més que un entrenador

L’atleta del Barça Cristina Lara (Sant Boi de Llobregat, 1995) tanca una etapa de set anys al costat de Ricardo Diéguez en el CAR de Sant Cugat on s’ha convertit en una de les millors velocistes estatals i a finals de mes es desplaçarà a Granada per entrenar-se a les ordres de Manolo Jiménez, que prepara entre d’altres a Pablo Montalvo i Daniel Rodríguez, vigents campions d’Espanya de 100 i 200 m, respectivament. “En els últims anys m’he sentit una mica estancada, i volia tornar a trobar la motivació, i il·lusionar-me en un projecte nou”, ha explicat al lloc web Carrer Lliure.

Lara, que no va competir a l’estatal de Getafe perquè s’està recuperant d’una artroscòpia al genoll, ha agraït a través de les xarxes el suport tant de Diéguez com del CAR de Sant Cugat en la seva etapa de creixement i consolidació. Durant aquest període, la velocista blaugrana ha aconseguit, entre d’altres, el títol europeu sub-23 de 4x100 m a Bydgoszcz 2017 i el subcampionat de 4x100 m en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, amb rècord d’Espanya inclòs (43.31). També acredita sis títols estatals en categoria absoluta, dos de 100 m (2015 i 2017) i un de 200 m (2016), a l’aire lliure, i tres de 60 m en pista coberta (2015, 2016 i 2017). Amb Estela García i Jaël Bestué, a les ordres de Ricardo Diéguez al CAR de Sant Cugat, conformaven el nucli d’entrenament més potent de la velocitat femenina en l’àmbit estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)