Ciclisme

Soren Kragh Andersen (Sunweb) guanya la penúltima etapa en línia del Tour

Ciclisme. Segon triomf per al danès, amb un contraatac en l’escapada a 13 quilòmetres en un final al més pur estil de les clàssiques

Soren Kragh Andersen (Sunweb) és el vencedor de la dinovena etapa del Tour, la penúltima en línia amb 166,5 quilòmetres de Bourg en Bresse a Champagnole i un únic port de 4a –Coll de Chateau– previa a l’esprint intermedi per animar el punt de màxim interès de la jornada, la classificació per a la regularitat. El desenllaç ha estat al més pur estil de les curses d’un dia, amb un contraatac del danès per lligar el seu segon triomf d’etapa –l’altre dissabte passat en el final a Lió en el tercer atac del seu equip– i el tercer per al Sunweb, tots en una setmana.

Escapades

Guillaume Martin (Cofidis), dotzè a la general a 13:16 del líder ha intentat filtrar-se en l’escapada, fet que propiciava l’aventura en solitari de Rémi Cavagna (Deceuninck), que ha fet 50,9 quilòmetres la primera hora.

El cap de cursa ha superat els 2 minuts d’avantatge respecte un pilot amb els Bora i els Sunweb al davant i abans de l’esprint Luke Rowe (Ineos), Benoît Cosnefroy (Ag2r) i Pierre Rolland (B&B) han saltat per atrapar el francès.

Barra lliure

Pierre-Luc Perichon (Cofidis) i Greg van Avermaet (CCC) obrien una seqüència d’atacs amb el permís dels equips que controlen la general, en un terreny ondulat propici per als optimistes que encara no tenen un triomf d’etapa i, també, per a les caigudes entre els implicats hi havia Pavel Sivakov (Ineos) oRigoberto Uran (EF).

Els 40,5 quilòmetres recorreguts en la tercera hora de cursa establien una mitjana de 44,9, ara amb un tall de set entre els quals hi havia Sagan, Bennet i van Avermaet que s’ha acabat consolidant amb dotze homes.

Trentin era el primer en intentar-ho a poc més de 16 quilòmetres amb Sagan frenant-lo i, al contraatac, Soren Kragh Andersen (Sunweb) marxava sol amb poc més de 13 quilòmetres per endavant i sense entesa en el grup de velocistes al darrere, que entraven a 53 segons amb el pilot a 7:40 del vencedor.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)