Handbol

El Barça s’exhibeix en atac i derrota el Celje (42-28)

Handbol.

El Barça ha derrotat el Celje eslovè sense contemplacions per 42-28 (21-14 a la mitja part) en una exhibició atacant i confirma el seu bon inici en la Champions amb dos triomfs en dos partits. L’equip blaugrana ha penalitzat les alegries defensives d’un equip molt jove però amb bons fonaments que també ha mantingut el seu esperit ofensiu durant tot el partit, però que ha pagat la inferioritat en la rotació.

El Barça ha sortit com una piconadora, tant en defensa com en atac (7-2 en el minut 7’) amb la direcció sempre eficient de Cindric i la visió perifèrica de Palmarsson. El tècnic del Celje ha demanat temps mort amb bon criteri per frenar l’hemorràgia. Els blaugrana han arribat a tenir màxim avantatge de 6 gols (11-5), però els eslovens han serrat les dents en defensa i han millorat la seva velocitat en atac. S’han situat a només tres gols (12-9.) Xavi Pascual, que ha tornat a la banqueta després d’haver estat aïllat pel positiu del seu fill, ha demanat temps mort amb 13-10. L’equip ha perseverat en defensa i ha signat el seu màxim avantatge fins al moment al final del primer temps (21-14) amb un gol de Janc, exjugador del Celje que ha debutat amb el Barça en la Champions, i un altre de Dolenec.

Prou encertat en atac, el Celje s’ha acostat a 5 gols en l’inici del segon període (23-18), però la reacció del Barça ha trencat definitivament el partit amb un parcial de 6-0, amb quatre contraatacs clars a partir d’una gran defensa en què, una vegada més, Petrus ho ha brodat. Dos gols de Gómez, dos de Mem, un de Fàbregas corrent també la transició i un altre d’Ariño, han deixat el partit sentenciat (29-18) quan encara faltaven molts minuts. Pascual ha mogut la banqueta, ha fet proves i l’equip ha seguit mostrant la seva superioritat, amb Blaz Janc expeditiu des de l’extrem dret, Makuc, un altre exCelje, lluint en les passades, i Mortensen molt inspirat des del punt de penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)