Ciclisme

Jofre Cullell dóna positiu per COVID-19 i es perd les copes del món

Ciclisme. El corredor del Megamo no podrà córrer a Novo Mesto les dues cites del calendari

“Sabem que és un any molt difícil per una pandèmica global que afecta a tots els nivells de la nostra societat. A mi també em va afectar, amb un control positiu de SARS - COV 2 o Coronavirus, just abans de viatjar a les dues úniques proves de la Copa del Món XCO que s ’ havien de celebrar aquest any” és l’explicació de Jofre Cullell (Megamo) a la seva absència en la doble cita de la copa del món d’XCO, aquesta setmana al mític circuit txec de Novo Mesto.

El corredor de Santa Coloma de Farners, campió d’Europa júnior i tercer en la general el 2019 en la seva segona temporada en la categoria promesa agraeix al seu equip i el seu entrenador el suport: “Són la meva força i m’estan recolzant en un moment difícil després de tant sacrifici”.

Patrocini

Todos y todas somos humanos, con todos nuestros defectos y virtudes. Sabemos que es un año muy difícil por culpa de una...

Posted by Jofre Cullell on Tuesday, September 29, 2020
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)