Tennis

L’argentina Podoroska fa saltar la banca i és semifinalista a París

Tennis.

La desconeguda argentina de 23 anys procedent de la fase prèvia Nadia Podoroska (131a de la WTA) ha fet saltar la banca avui als quarts de Roland Garros davant de la ucraïnesa Elina Svitolina (3), que s’ha hagut d’agenollar per 6-2 i 6-4 en una hora i 19 minuts davant la inspiració i els recursos de la seva rival, que ha manat sempre amb la dreta des del centre de la pista i l’ha fet anar de bòlit.

La primera semifinalista cronològicament del torneig Podoroska ha fet i farà vessar rius de tinta, sobretot a l’Argentina. No en va, la de Rosario és la primera tennista del país sud-americà que s’escola a la semifinals d’un Grand Slam des que Paola Suárez ho va fer a Roland Garros el 2004. Amb origen precisament ucraïnès, establerta a Alacant i amb 12 triomfs seguits –va guanyar un ITF a Saint-Malo, el seu catorzè títol en la categoria, abans de París – ha fet història del tennis argentí. La seva rival serà la polonesa de 19 anys Iga Swiatek –la botxina de Simona Halep–, que s’ha desfet per 6-3 i 6-1 de l’esquerrana italiana de 26 anys Martina Trevisan.

En el duel de vuitens ajornats dilluns per la pluja, la nord-americana i botxina de Garbiñe Muguruza Danielle Collins ha apel·lat a l’agressivitat per derrotar la tunisiana Ons Jabeur –molt hàbil amb les deixades–per 6-4, 4-6 i 6-4. La jugadora de 26 anys (57a) entrenada pel murcià Nico Almagro s’enfrontarà a la seva compatriota Sofia Kenin (4) en els quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)