Ciclisme

La Covid-19 també deixa Jofre Cullell sense mundial i europeu

Ciclisme. El corredor del Megamo ja s’ha perdut la copa del món

Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) es perd el mundial i l’europeu d’XCO després que el segon test PCR al què s’ha sotmès torni a donar positiu per coronavirus. El corredor del Megamo ja es va perdre la doble cita de la copa del món a Novo Mesto (República Txeca) la setmana passada, a la què no va poder assistir després de donar positiu per coronavirus abans, la darrera setmana de setembre. El campió d’Europa júnior i tercer en la copa del món sub-23 el 2019 esperava el negatiu mentre s’entrenava a casa, on està aïllat.

Cullell va competir per darrer cop en el campionat estatal a Valladolid el 19 de setembre i el cap de setmana següent ja no va participar en la cursa de la Sea Otter a Girona. El seleccionador estatal de BTT Cristóbal Sánchez ha donat positiu en un test que s’ha fet a Leogang (Austria), on ja es disputa el campionat del món.

Patrocini

Finalmente no voy a poder estar en el mundial de XCO en Leogang de esta semana ni en el europeo de la semana que viene,...

Posted by Jofre Cullell on Wednesday, October 7, 2020
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)