Ciclisme

La 118a París-Roubaix se suspèn i no es farà fins l’11 d’abril del 2021

Ciclisme. La Clàssica de les Llambordes s’havia de disputar el dia 25 i coincidia amb el Giro i la Vuelta

L’Infern del Nord no tindrà presència en el calendari del 2020, per la pandèmia del coronavirus. La París-Roubaix, un dels cinc monuments que s’havia de disputar el dia 25 després que s’ajornés en l’esclat de la crisi sanitària (12 d’abril), ha estat definitivament cancel·lada i la 118a edició de la Reina de les Clàssiques es farà l’11 d’abril de l’any que ve.

El ministre de sanitat del govern francès, Olivier Véran, ha decretat l’estat d’alarma a Lilla i el conseqüent enduriment de les restriccions ha desencadenat en la decisió dels organitzadors, ASO, que es plantejaven avançar l’inici de la cursa per no coincidir amb les etapes del Giro –la darrera etapa, una contrarellotge decisiva amb final a Milà– i la Vuelta –l’etapa amb final al Tourmalet.

La clàssica de les llambordes presentava aquest 2020 la seva primera versió femenina, que també haurà d’esperar a la primavera de l’any que ve. Aquest any serà el primer cop que no es fa, des del 1942.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)