Futbol sala

El Pozo Múrcia, primer finalista de la UEFA Futsal Champions League

Futbol sala. Ha vençut el Tyumén rus per 2-1

El Pozo Múrcia s’ha convertit en el primer finalista de la UEFA Futsal Champions League del Palau Blaugrana després de vèncer el Tyumén rus per 2-1. La segona semifinal es disputarà a les 21 hores (E3) entre el Barça i el KPRF (Partit Comunista rus).

Com ja s’esperava, el Tyumen, amb baixes de consideració, ja ha ensenyat de bon començament la seva aposta pel porter Leo Gugiel exercint de cinquè jugador de pista, implicat en l’elaboració de les jugades. El primer ensurt del partit ha estat un dos contra un claríssim del conjunt murcià, que Matteus ha enviat per sobre de la porteria russa (7’). El ritme de joc era frenètic, amb possibilitats en totes dues àrees. El Pozo ho intentava amb llançaments llunyans i pressionava de valent la sortida de pilota rival. Precisament, el primer gol ha arribat fruit d’una errada de Bolinha en defensa. Matteus ha recuperat la pilota i ha assistit a Rafa Santos perquè rematés a boca de canó (15’).

Tot i l’avantatge en el resultat, l’equip de Diego Giustozzi ha començat la segona part amb dubtes, més pendent de defensar que d’atacar. El Tyumén insistia en el seu plantejament i al final ha obtingut el premi. L’exblaugrana Leo Santana ha perdut la pilota a mitja pista, i el conjunt rus no ho ha desaprofitat. Milovanov ha servit a Abramovich perquè el tanca rus restablís l’equilibri (24’). La reacció murciana ha arribat a pilota aturada. El sevillà Alberto García ha rematat un servei de banda per tornar a avançar el seu equip en el marcador (32’). El Tyumén ha fet un pas endavant amb el porter jugador i ha arraconat El Pozo a la seva àrea, però no ha estat capaç de superar la porteria defensada per Espindola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)