El Barça supera el Valladolid amb un festival de gols (50-24)

Handbol. El partit ja ha quedat resolt a la mitja part (24-13)

El Barça continua embalat a la lliga Asobal i aquest migdia ha superat el Recoletas Atlético Valladolid amb un espectacular 50-24 en un partit que ja ha quedat resolt a la primera meitat (24-13). Abans de l’inici del partit, Raúl Entrerríos, com a capità, ha rebut el trofeu de la lliga corresponent al curs passat. El duel s’ha jugat al pavelló de la Ciutat Esportiva perquè el Palau Blaugrana està ocupat amb la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League.

Els primers minuts han estat equilibrats, amb intercanvi de gols i bones intervencions del porter del Valladolid Carlos Calle. El Barça s’ha anat engreixant, ha aprofitat les pèrdues de pilota del conjunt castellà i ha començat a castigar el seu rival amb gols de contraatac. El parcial dels últims 23 minuts (20-8) ha estat demolidor. Gonzalo (8 aturades i un 40% d’encert) ha millorat els registres del seu homòleg a l’àrea contrària i en el balanç ofensiu han destacat les cinc dianes de Dika Mem i les quatre de Blaz Janc.

Amb el partit decidit, la segona meitat ha servit per veure la reaparició d’Àlex Pascual després del positiu per la Covid-19 perquè Timothey N’Guessan, lesionat a l’agost, vagi adquirint ritme de competició. El partit no ha tingut més història i el Barça ha anat eixamplant el seu avantatge fins l’escandalós 50-24. Cindric, amb set dianes, s’ha afegit a la festa i ha estat el màxim golejador, juntament amb Janc. Gonzalo, sota els pals, ha mantingut el llistó molt alt i ha acabat amb 17 aturades i un 42% d’encert.