El CN Sabadell recupera el títol de la supercopa

Waterpolo. L’equip amfitrió, que a la mitja part dominava per 1-6, ha superat el CN Mataró, per 6-11

L’Astralpool CN Sabadell ha recuperat el títol de la supercopa d’Espanya, l’onzè del seu palmarès, després d’una final dominada de principi a fi contra el CN Mataró (6-11), el defensor del tron, que ha perdut pràcticament les seves possibilitats en un nefast segon quart (0-4).

L’equip local, amb dos gols en dos minuts, ha començat més endollat. Marina Cordobés ha aprofitat la primera superioritat i Catharina Van der Sloot ha sorprès Maria Elena Sánchez en un llançament al pal curt. Les mataronines, en canvi, han enviat al pal les dues accions de jugadora de més. La tercera, en igualtat numèrica, ha estat la bona i Alejandra Aznar ha retallat diferències amb el seu poderós braç esquerre. El conjunt mataroní, però, tenia problemes amb la circulació de pilota davant un Sabadell molt incisiu i vertical. Ja en el segon quart, Maica García, després d’una recuperació, Irene González, amb un xut per l’escaire al seu exequip, i Maartje Keuning i Ekaterina Tankeeva, en dues accions de superioritat feien un estrip al seu gran rival i obrien l’escletxa fins a un contundent 1-6 al descans.

Alejandra Aznar, ja després de la represa, ha aprofitat per fi la primera de les sis superioritats mataronines. El CN Sabadell, però, no pensava fer cap concessió i Irene Gonzalez, en estat de gràcia, furgava en la ferida maresmenca amb dues dianes més (2-8). En tot cas, el conjunt mataroní millorava els seus registres i si més no mantenia l’equilibri en els dos últims parcials (3-3 i 2-2), insuficient per posar en perill la clara victòria local. Irene González, amb quatre gols, ha estat escollida la jugadora més valuosa del partit i Laura Ester, la millor portera.