Waterpolo

El CN Sabadell supera el CN Barcelona en una final molt ajustada (10-9)

Waterpolo. Un llançament de Sergi Cabanas, que ha desviat Sam Van den Burg, ha resolt una supercopa d’Espanya molt equilibrada en l’últim segon

El CN Sabadell ha conquerit la seva quarta supercopa d’Espanya després de superar el CN Barcelona per 10-9 (3-3, 2-2, 2-2 i 3-2) en una final molt ajustada a Can Llong. Un llançament a l’últim instant de Sergi Cabanas, que ha desviat Sam Van den Burg en defensa, ha suposat el gol de la victòria del club vallesà, que ja havia vençut el 2002, el 2005 i el 2012. L’equip cenebista, en canvi, continua sense estrenar el seu palmarès en la competició després de sis finals.

Només començar, el CNB ha exhibit el seu potencial des de la boia amb dos gols consecutius de Roger Tahull i Lukas Duric, però l’equip sabadellenc ha respost amb la mateixa moneda i Òscar Asensio no ha desaprofitat una bona assistència del mataroní Lluc Bertran. Els dos finalistes disposen de joves talents que no s’amaguen i així s’ha pogut veure en les últimes superioritats del primer quart, segellades per Marc Valls i el mateix Lluc Bertran, respectivament. El duel també estava servit sota els pals, amb bones intervencions de tots dos porters. Edu Lorrio i Unai Aguirre. En tot cas, es mantenia l’equilibri en l’intercanvi de cops, amb gols de Duric i Adrià Delgado, per part dels cenebistes, i Roberto Valera i Bertran, pels sabadellencs (5-5).

La tònica s’ha mantingut després de la represa. Cap dels dos equips ha estat capaç d’obrir forat en el marcador i només amb transicions ràpides podien trobar fissures en la defensa rival (7-7). Els germans Valera, Fran de penal i Roberto culminant un gran contraatac, posaven el CN Sabadell per primer cop amb un avantatge de dos gols (9-7), a només 2:58 del final. L’equip de Víctor González encara no havia dit l’última paraula, i Roger Tahull, altre cop des de la boia, i Pol Gomà, en home de més, han tornat a anivellar el resultat. Semblava que la final es resoldria als penals, però la fe de Cabanas i l’infortuni de Van den Burg han provocat l’últim gol sabadellenc. Precisament, Sergi Cabans ha estat escollit el jugador més valuós de la final i Edu Lorrio, el millor porter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)