Més esport

Aina Cid, plata en l’europeu

Rem. L’ampostina i la càntabra Virginia Díaz són segones en dos sense a Poznan

L’ampostina Aina Cid (CN Amposta) i la càntabra Virginia Díaz van guanyar la medalla de plata en dos sense en el campionat d’Europa de Poznan (Polònia). En la final A, van anar de menys a més, tot i que durant els 2.000 m de la prova van estar en les posicions de podi. Van passar terceres els primers 500 m i, a meitat de la cursa, mantenien aquest lloc, a més de quatre segons de les primeres, les romaneses, i a un de les gregues, que anaven segones. A partir d’aquí, van començar a remuntar i van ser les millors en la segona meitat de la prova, superant les gregues i apropant-se molt a les romaneses. Adriana Ailincai i Iuliana Buhus van guanyar amb 7:17.19, i Aina Cid i Virginis Díaz van ser segones a poc més d’un segon i mig, amb 7:18.82. Les gregues van acabar terceres amb 7:20.24. Aina Cid i Virginia Díaz no van revalidar el títol que van guanyar l’any passat, però van tornar a estar entre les millors.

La resta de catalans de la selecció estatal no van estar en les finals A. Victòria Cid i Núria Puig, ambdues del CN Amposta, van disputar la final B de quatre sense i van ser cinquenes, finalitzant onzenes de l’europeu. Jordi Jofre (CN Banyoles) també va acabar onzè en rem de couple, en ser cinquè en la final B. Isma Rifi (Rem Tortosa) en doble rem de couple va ser sisè en la final B i dotzè del total. Manel Balastegui (CN Banyoles) va disputar i guanyar, dissabte, la final C de doble rem de couple lleuger, ocupant la tretzena posició final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)