Waterpolo

Carambola del CN Sabadell

Waterpolo. Els amfitrions signen el doblet en la supercopa d’Espanya. L’equip femení domina amb autoritat el CN Mataró (6-11) i el masculí resol a l’últim segon contra el CN Barcelona (10-9)

cn mataró 6 cn sabadell 11

CN MATARÓ:Sánchez; Jackovich, Lloret, Gual, Sevenich, Bertran, Cambray, Nogué, Bach (1), Bernabé, Espar (2), Aznar (3) i Colominas.ASTRALPOOL CN SABADELL:Ester, Ortíz, Van der Sloot (1), Ariño, Morell, Pérez, Cordobés (1), Maica (1), Forca (1), Keuning (2), Tankeeva (1), González (4) i Carilla.PARCIALS:1-2, 0-4, 3-3 i 2-2.ÀRBITRES:Teulé i Jaumandreu.

cn sabadell 10 cn barcelona 9

CN SABADELL:Lorrio; Cabanas (3), Asensio (1), Teclas, Sanahuja, F. Valera (1), Fenoy, R. Valera (3), Bertran (2), Ubovic, López-Escribano, Bonet i Serrano.CN BARCELONA:Aguirre; Valls (1), Van den Burg, Power, Flores (1), Duric (2), Esteller, Gomà (1), Delgado (2), Estrany, Tahull (2), Ramon i Aguilar.PARCIALS:3-3, 2-2, 2-2 i 3-3.ÀRBITRES:Ortega i Segurana.

Amb domini de principi a fi contra el CN Mataró (6-11), i amb suspens fins a l’últim segon contra el CN Barcelona (10-9), l’equip femení i el masculí del CN Sabadell van segellar el doblet de la supercopa d’Espanya en les finals disputades a Can Llong. El conjunt de David Palma recuperava el tron que el curs passat li havien pres les mataronines en una final resolta en els penals i ja suma onze corones al seu palmarès. Els de Quim Colet, que en la semifinal havien fet la campanada contra l’Atlètic Barceloneta, van rematar la feina en una final igualadíssima, resolta en una última jugada de murrieria per part de Sergi Cabanas i d’infortuni de Sam van den Burg. El jugador sabadellenc va llançar d’esquena a porteria quan ja s’albiraven els penals. La pilota va rebotar en el defensor holandès, que va descol·locar Unai Aguirre i no va poder fer res per evitar el desè i definitiu gol dels locals. Un desenllaç sorprenent per a una final ajustadíssima.

La final femenina va quedar marcada pel nefast segon quart de les mataronines (0-4). L’equip de Dani Ballart, que va malbaratar les cinc primeres jugades de superioritat, va perdre un munt de pilotes en atac i va facilitar la feina al seu rival, que no va perdonar i ja tenia el partit molt encarrilat en el descans (1-6). Després de la represa, les maresmenques van millorar els seus registres, però no van posar en perill el gran triomf del conjunt local, que va tenir en l’exjugadora del CN Mataró Irene González (4 gols) el seu principal baluard ofensiu i l’MVP del partit.

Si la final femenina no va complir les expectatives, quant a igualat, la masculina va ser tot al contrari, com van reflectir tots els parcials (3-3, 2-2, 2-2 i 3-2). La pugna tàctica es va viure a tots els nivells, des de la boia, a la porteria, en jugades en superioritat o en ràpides transicions. Ja en l’últim quart, dues dianes dels germans Valera, Fran i Roberto, acostaven el Sabadell al títol (9-7), però Tahull i Gomà tornaven a signar les taules abans de l’inesperat epíleg del partit. És la quarta corona per al CN Sabadell (2002, 2005, 2012 i 2020).

ELS PROTAGONISTES

M’han agradat moltes coses de les meves jugadores, tant per l’efectivitat com a nivell tàctic
David Palma
entrenador del cn sabadell
Mai s’ha de perdre l’esperança, i si llances a porteria sempre pots marcar de rebot
Sergi Cabanas
jugador del CN Sabadell i MVP de la final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)