Rugbi

El derbi català obrirà la lliga de la divisió d’honor

El Barça rebrà la Santboiana el 24 o el 25 d’octubre en una competició que presentarà molts canvis

El derbi català entre el Barça i la Santboiana obrirà la lliga de la divisió d’honor d’aquesta temporada 2020/21, i es jugarà a la Teixonera el cap de setmana del 24 o 25 d’octubre. La federació espanyola ha fet oficial el calendari amb un format nou per les circumstàncies excepcionals de la COVID-19.

El Barça i la Santboiana ja van disputar un partit amistós aquesta pretemporada, el passat 3 d’octubre en el Baldiri Aleu amb victòria local per 26-17. El primer partit a casa de la Santboiana serà en la segona jornada (31 d’octubre o 1 de novembre) en que rebrà El Salvador, mentre que el Barça farà el seu primer desplaçament al camp del VRAC, el campió.

La divisió d’honor tindrà un nou format aquesta temporada en la que es reduiran el nombre de partits. Es jugarà una primera volta de tots contra tots de manera normal i en ella es decidiran els quatre equips que jugaran les semifinals de la copa. Els sis primers classificats de la primera volta faran un grup i els sis següents un altre per la segona volta, jugant les cinc jornades restants de la fase regular contra els rivals del mateix grup.

En aquesta temporada seran vuit els equips que disputaran el play-off al títol. Els sis del primer grup i els dos primers del grup inferior podran lluitar pel títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)