Futbol sala

El Barça empata amb el Jimbee Cartagena (2-2)

Futbol sala. L’equip blaugrana ha vist com el rival igualava el resultat a només 38 segons del final

El Barça, el flamant campió de la UEFA Futsal Champions League del 2020, no ha pogut passar de l’empat a 2 contra el Jimbee Cartagena, en el seu segon partit a la lliga. El gol de l’empat visitant ha arribat a només 38 segons per al final, obra de Marinovic amb porter jugador, quan ja s’albirava la victòria al Palau Blaugrana. L’equip barceloní només ha pogut sumar un punt en dos partits de lliga.

Andreu Plaza ha donat descans a Ferrao i Esquerdinha, dos dels jugadors que més desgast havien tingut el cap de setmana, sobretot tenint en compte que venien de lesions de llarga durada, i ha donat minuts de joc als jugadors més frescos. Amb tot, l’encarregat d’inaugurar el marcador ha estat Adolfo (6’), un altre dels pesos pesants de la plantilla. L’ala colomenc ha sentenciat amb una precisa i vistosa vaselina una triangulació màgica entre Sergio Lozano i Matheus. Miquel Feixas frustrava totes les aproximacions del rival i el Barça, de les botes, del mateix Matheus i Lozano ha pogut ampliar l’avantatge abans del descans.

El Barça ha iniciat la segona part amb un bon ritme de joc, però de mica en mica el Cartagena ha anat trobant fissures en la defensa blaugrana i Feixas ha hagut d’intervenir amb diverses ocasions. Duda ha optat pel porter de jugador i el premi ha estat immediat, amb el gol de l’empat d’Andresito (32’), tot sol davant el porter blaugrana. Sergio Lozano, el capità, ha sortit al rescat i ha empalmat una volea perfecta en un córner servit magistralment per Dyego (35’). El Cartagena hi ha tornat amb el porter jugador i Marinovic ha segellat el gol de l’empat definitiu quan només restaven 38 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)