Futbol sala

El Barça accedeix a la nova Champions amb el millor coeficient

Futbol sala. Amb el nou sistema de competició, el flamant campió europeu s’estalviarà la fase preliminar i accedeix directament als setzens de final

El Barça, flamant campió de la UEFA Futsal Champions League, accedirà a la nova edició de la competició, que estrena format, amb el millor coeficient dels 55 participants, superant el Movistar Inter, l’Sporting, el Kairat, el Benfica, el KPRF, el Gazprom, l’Aktobe i el Dobovec, per aquest ordre. L’equip d’Andreu Plaza queda exempt de la fase preliminar i disputarà dues eliminatòries directes a partit únic i per sorteig pur, els setzens (entre el 12 i el 17 de gener) i els vuitens de final (entre el 16 i el 21 de febrer), que donaran accés a una nova final a vuit, en dates encara per determinar, entre abril i maig.

Ferrao, MVP

El pivot del Barça Ferrao ha estat nomenat per la UEFA com el jugador més valuós de la final a quatre del Palau Blaugrana. La distinció és més meritòria si es té en compte que el de Chapecó reapareixia després d’una lesió de llarga durada al tendó d’Aquil·les. Els altres candidats eren Leo Santana (El Pozo Múrcia), Asadov (KPRF) i Taffy (Tyumen). D’altra banda, la UEFA també ha considerat la canonada de Sergio Lozano, que va obrir el foc en la semifinal contra el KPRF, el millor gol de la fase final, just per davant del de Ferrao, envoltat de rivals, en aquest mateix partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)