Handbol

El Granollers-Port Sagunt de divendres, ajornat

Handbol. Els jugadors i el cos tècnic de l’equip vallesà estan confinats perquè quatre integrants del Cangas, el seu últim rival a la lliga, han donat positiu per la Covid-19

El comitè de competició de la Federació Espanyola d’Handbol ha confirmat aquest matí l’ajornament del partit de la novena jornada de la lliga Asobal entre el Fraikin BM Granollers i el Fertiberia Port Sagunt, que s’havia de disputar divendres. El club vallesà havia fet aquesta sol·licitud després de fer-se públic que quatre jugadors del Cangas, el seu rival dissabte passat, havien donat positiu per la Covid-19. Des d’aleshores, els jugadors i el cos tècnic del BM Granollers es troben confinats a casa seguint el protocol establert per les autoritats sanitàries del Servei Català de la Salut. La nova data del partit s’establirà atenent a la millora de la situació i l’adaptació dels calendaris de tots dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)