Voleibol

L’escàndol del cens electoral

Voleibol. La candidatura de Maribel Zamora a la presidència de l’espanyola denuncia que la federació madrilenya hi ha inclòs 529 persones sense els documents acreditatius pertinents

La Federació Madrilenya de Voleibol ha inclòs en el cens electoral 529 persones sense cap altra documentació que un certificat del mateix organisme que acredita que els jugadors, àrbitres i tècnics compleixen els requisits del reglament electoral, aspectes que, en canvi, sí que s’ha exigit als clubs afins a Ahora Vóley, el grup opositor per accedir a la presidència de la federació espanyola que lidera la candidata catalana Maribel Zamora i que lluita contra el fins ara president Agustín Martín Santos. Un cop tancat el vot per correu, dimarts a Madrid es votarà presencialment els components de l’assemblea que el 8 de desembre elegirà president.

Un simple llistat ha estat suficient per admetre’ls i no consta en l’expedient cap sol·licitud dels mateixos interessats. El 13 d’agost es va presentar un recurs al TAD amb l’objectiu d’impugnar la inclusió de 878 persones en el cens, la majoria de la federació madrilenya. El TAD simplement ha sol·licitat que la federació torni a certificar els llistats, però no demana proves. Hi ha casos inversemblants com vint entrenadors de CV Platja Madrid, un club que només té dos equips en competició estatal. O trobar entrenadors del CV Majadahonda, quan els seus equips no han participat en la categoria que la federació madrilenya certifica, com el mateix club adjunta a l’expedient.

Per altra banda, Luis Ángel Ruenes, únic candidat a la presidència de la federació d’Astúries, s’ha pronunciat a favor del grup de Zamora, que ja té al seu costat dotze de les dinou territorials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)