El Bordils suma el segon empat en dos partits al Blanc i Verd (25-25)

Handbol. Ha tingut l’atac per guanyar a només 10 segons per acabar

El Bordils duu dos empats en dos partits a casa, a la quarta jornada –ha perdut els dos partits a fora, després de tenir l’atac per superar el Teucro amb 10 segons. Els gallecs havien desaprofitat la seva oportunitat després de temps mort a 33 segons.

L’equip ha fet un sentit homenatge abans del partit a David Masmiquel, que la setmana passada va perdre el seu fill Quim.

Intercanvi de cops

Irene Vilaboa ha hagut de demanar temps mort quan s’havien jugat 8:49 perquè l Bordils duia un parcial de 5-0 (Prat a l’extrem) i els gallecs només havien marcat de penal (0-1, Diego Martínez quan feia 4:42 de l’inici). El segon gol visitant també ha arribat dels set metres però el Bordils trobava Prat fins i tot en inferioritat (6-2). Roi Sierra al minut 13 ha fet el primer gol de jugada i els visitants seguien vivint dels penals (6-4 i 9-8). Un parcial de 0-4, amb dues exclusions per al Bordils, han capgirat el marcador (10-12). Només Jairo assistit per Palahí al pivot ha marcat en els últims set minuts (11-13 al descans).

Esteve Ferrer ha marcat al primer atac de la segona meitat i després de dos gols de Palahí Ferran Pou tornava a posar per davant el Bordils (16-15) i Rodoreda ampliava el marge en transició (18-16).

Els dos equips s’han intercanviat parcials de 2-0 i errades –contra local i penal visitant–, que el Teucro aprofitava per posar-se 22-23 a 7 minuts al contraatac. Bañeras a 5 minuts replicava (24-23) i Esteve Ferrer ha pogut empatar a 25 a un minut.