Handbol

El KH-7 sentencia l’Alavarium

Handbol. L’equip de Robert Cuesta apallissa les portugueses i deixa més que encarrilada la segona eliminatòria de la nova lliga europea abans del partit d’avui al mateix escenari

ALAVARIUM 19 GRANOLLERS 38

ALAVARIUM:Ribeiro, A. Silva (4), Monteiro (6), Cabral (1), Mendes (2), E. Silva (1), Soâres, Oliveira (3), Leite, Trindade, Justino, Cruz, Santos (2) i Ferreira.KH-7 GRANOLLERS:Wiggins, Mera (1), Sarandeva (1), Torras (2), Vegué (6), Prelchi (3), González (3), Vázquez (1), Sobrepera (6), Koffler (1), Capdevila (6), Castañera (3), Guareiro (4), Ben Chayhab (1) i Moragues.MITJA PART:13-15.ÀRBITRES:Rauchs i Linster (Luxemburg).

El KH-7 Granollers va apallissar l’Alavarium Love Tiles portuguès al Palau d’Esports 19-38 en l’anada de la segona eliminatòria de la nova lliga europea i ho té tot de cara. La tornada es jugarà avui al mateix escenari (18 h). La baixa de Gassama no va impedir un triomf contundent. El conjunt català va robar moltes pilotes en defensa i va construir contraatacs clars, però la portera portuguesa Andrea Ribeiro es va engrandir i va evitar gols cantats. El KH-7 es va ennuegar també en l’atac estàtic, amb nervis, i va haver de remar (4-2 en el 10’). Un gol de penal de Vegué, i dos llançaments exteriors, un de la búlgara Sarandeva i l’altra de Sobrepera –inspirada amb 4 gols en el primer temps– van revifar les catalanes (4-5). I Castañera, per l’extrem esquerre, va arrodonir el parcial de 0-4 (4-6) contra un rival que va buscar sempre la seva pivot en atac. No s’havien jugat ni vint minuts, i les lusitanes havien perdut deu pilotes tot que el Granollers n’havia malbarat nou. Un gol al contraatac de Vegué va donar al KH-7 el màxim avantatge (6-9). Les granollerines van arribar a manar de 4 (7-11, 8-12, 10-14) tot i les accions de la rival Carolina Monteiro, de gran qualitat. El primer període va finalitzar amb un incert (13-15), amb més fluïdesa en atac, però també amb una menor i preocupant incidència en defensa. La sortida del KH-7 Granollers en el segon temps va ser fulgurant. Les aturades de Marta Mera –11 en tot el partit i un gol de porteria a porteria–, la determinació en defensa i la resolució dels contraatacs van situar un parcial de 0-6 (13-21) que va trencar el partit. L’equip de Cuesta va olorar sang i va continuar perseverant per viure avui un diumenge tranquil. El màxim avantatge van ser els 19 gols (19-38) coincidint amb un gol de maluc de Capdevila gairebé quan sonava la botzina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)