Futbol sala

Segona derrota

Futbol sala. El Barça cau a la pista del Còrdova i encara no coneix la victòria en la lliga. Encaixa dos gols en un minut en la segona meitat

Còrdova 3 barça 1

CÓRDOBA PATRIMONIO:Prieto, Codero, Jesulito, Zequi i Saura –inicial–, Ricardo, Boyos, Koseky, Rodríguez, Shimizu, Del Moral, D. Leal, M. Leal i Cristian.BARÇA:Feixas, Aicardo, Marcenio, Lozano i Ximbinha –inicial–; Coelho, Daniel, Matheus, Adolfo, Esquerdinha, Joselito, Dyego, Povill i Dídac.GOLS:1-0 (22’) Saura. 2-0 (23’) Shimizu. 2-1 (30’) Esquerdinha. 3-1 (38’) Ricardo.ÀRBITRES:Rodrigo i Sánchez-Molina. Van mostrat targeta groga a Plaza, tècnic del Barça.COMENTARI:El Barça va tornar a perdre i ja acumula dues derrotes en tres partits en l’inici de la lliga. Els blaugrana van caure en la visita a la pista del Còrdova i encara no coneixen la victòria en la lliga. El partit va ser molt disputat i els blaugrana van disposar de moltes ocasions, i el porter local, Prieto va ser el millor del partit. La primera meitat va finalitzar sense gols. En l’inici de la segona part, els andalusos van estar molt inspirats en dues jugades ràpides, van marcar dos gols en un minut i es van avançar (2-0). El Barça va reduir diferències 10 minuts abans del final gràcies a Esquerdinha i quan en faltaven 5 va buscar capgirar el partit atacant amb porter jugador. Quan quedaven 2 minuts per al final va perdre una pilota i els locals van marcar a porteria buida.