Ciclisme

Almeida pateix però manté la ‘maglia’ a Piancavallo

Ciclisme.

João Almeida (Deceuninck) ha cedit 35 segons respecte el seu principal rival en al general, Wilco Kelderman (Sunweb), en una de les etapes més dures del Giro, amb final al llarguíssim port de Piancavallo. El portuguès ha salvat el lideratge però ara només té 15 segons d’avantatge respecte l’holandès, que avui ha comptat amb la col·laboració en els quilòmetres finals de l’escalador Jai Hindley, l’home que no només ha trencat el ritme d’Almeida sinó que ha deixat fora de combat Nibali, Majka i Fuglsang entre d’altres.

L’altre heroi del dia ha estat l’anglès Tao Geoghegan Hart (Ineos), l’únic que ha estat capaç de mantenir-se al costat de Hindley i Kelderman. Al final li han quedat forces per atacar i deixar els dos ciclistes del Sunweb enrer. S’ha situat, a més, quart a la general a 2:57 d’Almeida i a un segon del podi, que ara ocupa provisionalment el mateix Hindley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)