Handbol

Confirmats els ajornaments dels partits del Barça contra el Veszprém i Benidorm

Handbol.

L’EHF i la federació espanyola d’handbol han fet oficial l’ajornament dels partits que havia de disputar el Barça aquesta setmana a causa del confinament del conjunt blaugrana. Tres membres de la plantilla han donat positiu per Covid-19 segons va informar ahir el club blaugrana.

El Barça va sol·licitar, per aquest motiu, l’ajornament dels dos partits que l’equip havia de disputar durant aquesta setmana a causa del confinament de la plantilla. Unes hores després, tant l’EHF com el comitè de competició de la federació han confirmat l’ajornament dels dos partits contra el Telekom Veszprém i el BM Benidorm. El Barça havia de jugar a Hongria el dimecres en partit corresponent a la cinquena jornada de la lliga de campions (18.45 h). El segon partit ajornat, corresponent a l’Asobal, s’havia de jugar el proper cap de setmana al Palau Blaugrana, però encara no tenia data ni horari confirmat.

En els propers dies i setmanes es buscarà una reubicació d’aquests dos partits en el calendari de competicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)