Ciclisme

Una Vuelta a tres bandes

Ciclisme. El Jumbo de Roglic, el Movistar de Mas i l’Ineos de Froome se citen en una Vuelta que per primer cop coincideix amb el Giro i que comença marcada pel risc de la Covid-19

L’etapa Irun-Arrate enceta una edició de la Vuelta a Espanya que no només es disputa fora del seu calendari habitual, sinó que conté ingredients mai vistos, com ara la coincidència amb el Giro, la reducció d’etapes, la prohibició de públic i el perill que la neu modifiqui algunes de les etapes més atractives.

Més enllà de les condicions extraordinàries en què s’afronta una edició en què la pandèmia estarà a l’ordre del dia per l’augment exponencial de casos a tot l’Estat espanyol, la rivalitat esportiva sembla assegurada sobretot per l’ambició amb què afronten la cita el Jumbo, el Movistar i l’Ineos, tres dels equips amb més pressupost del pilot internacional. El primer arriba amb el dorsal 1 de Roglic, vencedor el 2019 però encara amb el disgust a les cames per la decepció en el Tour. Roglic ha dit que ve a treballar per Dumoulin. En el Movistar Enric Mas, segon el 2018 i cinquè en el Tour, compta amb Soler i Valverde de lloctinents, una garantia mentre que en l’Ineos torna Froome, vencedor el 2011 i el 2017, al costat d’un altre gran campió, Carapaz.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)