Futbol sala

Buscant el primer triomf

Futbol sala. El Barça, que no ha guanyat en la lliga, rep l’Inter. Joselito està confinat per un contacte estret, tot i que ha donat negatiu

El Barça buscarà la seva primera victòria en la lliga en el clàssic del futbol sala estatal contra l’Inter (20 h, Barça TV i Esport3). Els blaugrana han jugat tres partits, amb dues derrotes i un empat, i el retorn a la competició estatal després del seu títol europeu no ha estat bo, tal com recorda l’entrenador, Andreu Plaza: “Ara mateix, i venint de dos mals resultats a la lliga, l’Inter és el millor rival possible perquè ens obliga a un nivell màxim de concentració.” El tècnic blaugrana té la baixa de Joselito, que estarà confinat fins la setmana vinent, seguint els protocols sanitaris, per un contacte estret amb un positiu de Covid-19. La seva prova de PCR va donar negativa. Ferrão serà dubte fins a darrera hora, mentre que Matheus i Esquerdinha podran jugar.

El Barça va començar la lliga perdent a casa contra el Peníscola i, després d’ajornar el partit de la segona jornada per la disputa de la fase final de la UEFA Champions League, va empatar al Palau Blaugrana contra el Cartagena i va perdre a Còrdova. L’Inter també ha jugat tres partits: va guanyar els dos primers, però va perdre a casa contra l’Antequera i no voldrà tornar a ensopegar. Andreu Plaza explica que l’Inter és com sempre: “Un rival que aspira a tot i que mereix el màxim respecte.” El tècnic diu que corre molt, que té jugadors nous, però que tenen molta ambició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)