Ciclisme

Daniel Martin guanya a La Laguna Negra

Ciclisme. És la seva primera victòria d’etapa en la Vuelta

Daniel Martin (Israel) és el vencedor de la tercera etapa de la Vuelta, de 166 quilòmetres i amb final a La Laguna Negra després de ser el més ràpid dels favorits en un final a cara descoberta. És la seva primera victòria d’etapa en la cursa espanyola, després de dues en el Tour als seus 34 anys.

Roglic es manté líder amb l’irlandès, segon a 5 segons en la general i Carapaz tercer a 13. Marc Soler és ara vuitè a 1:55.

El vilanoví del Movistar primer i Esteban Chaves (Mitchelton) després han patit problemes mecànics que els han obligat a canviar de bici i despenjar-se del grup de favorits, d’una dotzena al darrer quilòmetre i després que Froome iniciés la tasca de l’Ineos treballant per Carapaz.

Els darrers 500 metres, tots per sobre el 10 per cent, amb Dan Martin (Israel) apostant fort a menys de 200 metres seguit de Roglic (Jumbo) i Carapaz (Ineos), segon i tercer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)