Més esport

Barcelona, escenari de la copa d’Europa de la modalitat esprint

Triatló. La prova reunirà un centenar de triatletes d’elit provinents de vint països

Barcelona serà diumenge al matí l’escenari de la copa d’Europa de triatló en la modalitat esprint, que aplegarà un centenar de participants d’elit (69 homes i 34 dones) provinents d’una vintena de països. L’escassetat de proves en el calendari i la necessitat de sumar punts en el rànquing han propiciat un cartell espectacular, tenint en compte les circumstàncies del moment, encapçalat pel noruecs Thorn Vetle Bergsvik, Gustav Iden i Kristian Blummenfelt, el francès Simon Viain, els gallecs Javier Gómez Noya i Ivan Raña, i l’australiana Natalie Van Coevorden. Entre els catalans, destaca la presència de Cesc Godoy, Genís Grau, Jordi García Gràcia, Anna Godoy i Sara Pérez Sala. “Estic molt orgullosa de poder competir a la meva ciutat i que Barcelona demostri que es poden organitzar grans esdeveniments esportius amb seguretat”, ha comentat en la presentació Anna Godoy, que lluita per una plaça per als Jocs Olímpics de Tòquio.

La platja de la Mar Bella i el seu entorn seran l’escenari de la competició, que constarà de 750 m de natació, 20 km de recorregut amb bicicleta i, per acabar, 5 km de cursa a peu. El públic no podrà accedir a la zona de transicions i durant la prova se seguirà un estricte protocol de mesures de seguretat sanitària. D’altra banda, la prova lluirà la bandera verda per la seva aposta pel medi ambient i la sostenibilitat.

En l’acte de presentació d’aquest migdia, el regidor d’Esports de Barcelona David Escudé ha destacat que la capital catalana és un marc ideal per una prova d’aquestes característiques i ha ressaltat que apostaran per convertir la ciutat en un dels referents del triatló a nivell europeu i mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)