El Sarrià enllaça el segon triomf en una setmana (32-29)

Handbol.

El Sarrià ha guanyat el segon partit en una setmana amb el triomf sobre l’Adrianenc i segueix sense perdre a casa –un empat i dues victòries–, en l’inici del seu segon curs a Plata. La defensa i Roc Segarra al contraatac han estat els factors clau del conjunt de Salva Puig.

El primer gol de Roc Segarra donava el primer avantatge al Sarrià (4-3) i el primer de Mariscal el primer marge de dos per als locals (8-6), que veien com en la primera meitat Martí Arnau era exclòs dos cops i Popi un. L’Adrianenc també ha anat dos amunt (10-12), tot i que les bones intervencions de la porteria local –Toro i Moreno– i un bon final de primera meitat permetien el Sarrià marxar al vestidor 15-13 amb el quart gol de Pere Arnau i l’exclusió de Cisneros a 6 segons que els donava superioritat a la represa.

Problemes

Guillem Lozano ha desaprofitat un penal amb 18-15 –doble aturada del porter visitant– i a la següent acció Masmiquel era castigat amb vermella directa per un cop i quan el marge havia estat de quatre (18-14 Roc Segarra). Nitu Pórtulas en la mateixa defensa era exclòs i, amb dos menys, Pere Arnau també marxava dos minuts amb el 18-17 al marcador. Roc Segarra amb dues recuperacions en inferioritat feia el 19-17.

Ballester, per força, empatava a 20 a 20 minuts per acabar i Mariscal tornava a donar dos gols de marge a 12 minuts per acabar (25-23) i entre Ballester i Vicente l’avantatge tornava als quatre (28-24). El temps mort visitant no ha impedit que el parcial seguís creixent: aturada de Moreno i Pere Arnau de penal (29-24).