Ciclisme

Soler es veu lluitant pel podi

Ciclisme. El ciclista del Movistar afronta la segona setmana de la Vuelta en el setè lloc de la general, a 1:42 del líder, Carapaz, havent-se guanyat la possibilitat de compartir els galons en el Movistar amb Enric Mas

Marc Soler (Movistar), setè en la general de la Vuelta, considera que tant Enric Mas com ell aspiren a arribar a la contrarellotge d’Ézaro (11a etapa) amb aspiracions de lluitar pel podi. “Cada dia s’obre més la general; no només tractaré de no perdre temps sinó de guanyar-lo”, assenyala el vilanoví, situat a 1:42 del líder, Carapaz, i que s’ha guanyat la possibilitat de no córrer només al servei de Mas després d’una gran primera setmana. “Veig Carapaz com a principal favorit juntament amb Dan Martin, que aquests dies ha estat molt fort.”

La segona setmana de la Vuelta estarà marcada també per les etapes de muntanya. Avui el pilot haurà de superar una doble ascensió al coll d’Urduña, al País Basc, la segona situada a 19 km de l’arribada a Villanueva de Valdegovía. Són 8 quilòmetres de pujada sense descans amb rampes sovint superiors al 10 per cent, territori idoni per a un tot terreny com Soler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)