Ciclisme

Dumoulin abandona la Vuelta superat pel “cansament”

El neerlandès del Jumbo Visma no ha pogut ajudar gaire al líder del seu equip Roglic

El neerlandès Tom Dumoulin (Jumbo Visma) ha decidit abandonar la Vuelta per culpa del “cansament” abans de l’inici de la vuitena etapa que es disputa avui e avui entre Logronyo i l’Alt de Moncalvillo, amb un recorregut de 164 quilòmetres. Tom Dumoulin, de 29 anys, ho ha explicat en les xarxes socials: “L’equip i jo vam pensar que era millor donar-nos per vençuts. A l’inici de la Volta ja em sentia cansat i s’em fa costa amunt. No tenia sentit continuar, podia posar en perill la meva temporada 2021. No és desitjable sortir de la Volta a Espanya, però la decisió és l’encertada”.

Tom Dumoulin ocupa el lloc 53 de la general i pel culpa del seu poc rendiment no pot ajudar gaire al líder de l’equip l’eslovè Primož Roglic, defensor de l’títol a la Vuelta, i que perd un gregari de luxe. El neerlandès va ser setè en el recent Tour de França i l’any 2017 va guanyar el Giro d’Italià l’any 2017 i va ser campió mundial de contrarellotge. Aquesta era la seva tercera participació en la Vuelta, l’any 2015 va guanyar dues etapes i va ser sisè de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)