Atletisme

Cancel·len la Cursa de Bombers de Barcelona

Atletisme. S’havia de disputar el 29 de novembre i s’ha ajornat fins al 24 d’octubre de 2021

La 22a edició de la Cursa de Bombers de Barcelona, prevista per al 29 de novembre s’ha cancel·lat atesa la situació de la pandèmia de la Covid-19 i s’ha ajornat fins al 24 d’octubre de 2021. L’Ajuntament de Barcelona, coorganitzador de la prova, ha informat de la cancel·lació “per poder garantir al màxim la salut dels corredors i les persones implicades en aquesta festa de l’atletisme popular”.

Inicialment, la cursa s’hauria d’haver disputat el 26 d’abril i ja es va ajornar fins al novembre a causa de l’estat d’alarma, però la situació actual tampoc permet la seva organització. Els participants que ja havien fet la inscripció la poden mantenir fins al 2021, sol·licitar la devolució íntegra de l’import o bé una devolució parcial com a donatiu (devolució del 70% de la inscripció i el 30% restant quedarà com a donatiu a l’organització per compensar les despeses en les gestions portades a terme). Totes les persones inscrites poden gestionar l’opció escollida fins al 15 de desembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)