Handbol

El Barça ja és líder en solitari després de superar l’Aalborg (42-33)

Handbol. L’equip danès no ha pogut mantenir el ritme a la segona meitat

El Barça ha tornat a la competició després de la quarantena obligada pels casos de Covid-19 amb una espectacular victòria contra l’Aalborg (42-33), que el situen com a líder invicte i en solitari del grup B de la lliga de campions, amb cinc triomfs en cinc partits. Tot i l’aturada, l’equip blaugrana ha estat capç de mantenir un ritme altíssim de joc que el conjunt danès no ha pogut resistir en la segona meitat (22-13). Sense temps per descansar, el Barça reprèn demà la lliga Asobal contra el Benidorm (16 h).

En el primer acte no hi hagut treva. El Barça, amb un Aron Pálmarsson molt inspirat, ha pres un petit avantatge en l’intercanvi de cops. Després de quinze dies sense jugar, Xavi Pascual ha fet rotacions abans d’hora per poder mantenir l’intens ritme de joc. El conjunt blaugrana es mostrava mes efectiu i aprofitava la primera exclusió rival per obrir una primera escletxa (13-8) després d’un gol de Blaz Janc a porteria buida. Stefan Madsen s’ha vist obligat a demanar temps mort per aturar aquesta dinàmica. La tornada de Dika Mem a pista ha resultat providencial (16-10), però l’Aalborg ha tret partit dels seus atacs amb set jugadors i de la defensa 5-1 per retallar diferències. En el tram final de la primera meitat, el Barça ha perdut més pilotes del compte i l’Aalborg, amb Sebastian Barthold com a jugador més incisiu, no ha perdonat al contraatac per ajustar el resultat amb un ajustat 20-18.

Després de la represa, l’Aalborg ha mantingut la mateixa estratègia, però el Barça tenia la lliçó apresa i ha respost amb un parcial de 4-0, amb gols de Gonzalo Pérez de Vargas i Thiagus Petrus a porteria buida (24-18). El conjunt escandinau ha parat el cop i s’ha tornat a entrar en una fase d’intercanvi de gols. L’Aalborg no era capaç de retallar diferències i Madsen ha tornat a demanar temps mort (32-26). Les consignes de la banqueta, però, no han donat resultat. Al contrari, el Barça s’ha situat amb una defensa 5-1 i ha segellat un parcial de 5-0 que ha deixat el partit pràcticament sentenciat (37-26). L’equip danès ha pagat el desgast de la primera meitat i ha arribat a perdre de 13 gols de diferència (41-28), tot i que al final ha pogut maquillar el resultat. Els gols han estat molt repartits i els màxims anotadors per part blaugrana han estat Mem i Janc, amb 6, i Pálmarsson, Cindric i Mortensen, amb 5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)