Ciclisme

Roglic guanya i se situa líder amb el mateix temps que Carapaz

L’eslovè s’adjudica la seva tercera etapa de la Vuelta i amb els deu segons de bonificació i tres de diferència atrapa l’equatorià

Primoz Roglic (Jumbo Visma ha guanyat la seva tercera etapa de la Vuelta s’ha situat com a líder amb el mateix temps que Carapaz (INEOS). L’eslovè ha superat per tres segons l’equatorià i amb el deu segons de bonificació per la victòria l’ha igualat en el temps invertit i s’ha situat primer. Primoz Roglic ha atacat en els darrers metres de la desena etapa, que eren en pujada, i ha deixat enrere l’equatorià. Richard Carapaz estava ben situat en l’últim quilòmetre, però no ha pogut aguantar el ritme final de l’eslovè i ha entrat a meta catorzè, en un segon grup a tres segons dels millors.

Des de la sortida s’ha intentat consolidar una escapada i després d’uns quilòmetres quatre corredors s’han quedat al davant i han protagonitzat l’escapada que ha aconseguit més avantatge en aquesta edició de la Vuelta, que ha arribat als 12 minuts de marge. El basc Jonathan Lastra (Caja Rural), el belga Brent van Moer (Lotto Soudal) i els neerlandesos Pim Lighthart (Direct Energie) i Alex Molenaar (Burgos) s’han mantingut escapats fins a setze quilòmetres del final. Amb el pilot agrupat hi ha hagut alguns atacs, però no s’han consolidat i s’ha arribat al darrer quilòmetre i mig en pujada que ha acabat decidin el guanyador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)