Futbol sala

El Barça s’ha de conformar amb l’empat amb el Saragossa (2-2)

Futbol sala. L’equip blaugrana s’ha avançat dues vegades amb els gols de Ferrao, però continua sense poder cantar victòria en sis partits a la lliga

El Barça, el flamant campió d’Europa, continua sense trobar el camí de la victòria a la lliga i després de sis partits és cuer amb només dos punts de divuit possibles. Com en altres jornades, al conjunt blaugrana li ha faltat rematar la feina contra el Saragossa i al final ha acabat cedint un empat a 2.

Semblava que el Barça esvairia fantasmes de bon començament amb una canonada per l’esquerra de Ferrao (2’), que s’ha colat per tot l’escaire de la porteria aragonesa. L’alegria li ha durat ben poc perquè l’infortuni s’ha tornat a acarnissar en el conjunt blaugrana. Un minut després, el Saragossa restablia l’equilibri amb un xut d’Eloy Rojas, que Sergio Lozano ha desviat involuntàriament i ha fet impossible la reacció de Dídac Plana. L’equip d’Andreu Plaza, amb un Ferrao molt actiu, ha reaccionat bé a la patacada i ha tingut oportunitats per tornar a prendre la iniciativa, però el Saragossa també portava molt perill en les transicions i el porter arenyenc s’hagut de lluir en més d’una ocasió. En l’altra porteria, Iván Bernad també ha tingut intervencions de mèrit i ha impedit que el Barça pogués arribar al descans amb avantatge.

L’equip blaugrana ha iniciat el segon temps disposat a segellar el primer triomf a la lliga. Ha intensificat la pressió sobre el seu rival i després de diverses oportunitats ha pogut per fi cantar victòria en una bona triangulació entre Lozano, Marcenio i Ferrao, que el pivot de Chapecó ha culminat a boca de canó (24’). El Barça ha pogut sentenciar, però no ha rematat la feina i al final ho acabaria pagant. Quedaven molt minuts de joc i el Saragossa encara no havia dit l’última paraula. De mica en mica, s’ha anat traient la pressió de sobre i ja ha donat un primer avís després d’un doble penal, provocat per la sisena falta blaugrana. Poc després arribaria l’empat (34’). La parella arbitral ha assenyalat un penal molt discutit en una topada entre Sergio Lozano i Juanqui, i Eloy Rojas no ha perdonat (34’). Andreu Plaza se l’ha jugat amb el porter jugador a 2:55 del final, però Iván Bernad ha tornat a esvair totes les oportunitats locals.