Ciclisme

Roglic es reivindica amb el triomf en la contrarellotge i el lideratge

L’eslovè recupera la primera posició de la general de la Vuelta i deixa a Carapaz a 39 segons

Primoz Roglic (Jumbo Visma) s’ha reivindicat en la contrarellotge amb arribada a l’alt del mirador d’Ézaro aconseguint la victòria de l’etapa i recuperant el lideratge de la Vuelta. L’eslovè ha sumat la seva quarta victòria en aquesta edició per només un segon respecte al nord-americà Will Barta (CCC) que havia fet el millor temps fins llavors. En la general Primoz Roglic té ara 39 segons d’avantatge sobre Richard Carapaz (INEOS) per afrontar les complicades etapes que falten. L’equatorià ha cedit temps en la pujada final de dos quilòmetres després d’haver-se mantingut molt aprop de l’eslovè en els dos punts intermedis. El britànic Hugh Carthy (EF) ha acabat quart de l’etapa i s’ha consolidat en la tercera posició de la general, a 47 segons del líder.

El sabadellenc David de la Cruz (Emirates) ha fet una gran contrarellotge i ha ocupat la novena posició final a 59 segons del guanyador, i això l’ha permès pujar llocs en la general fins a situar-se en la desena plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)