Ciclisme

Sergio Mantecón i Clàudia Galicia guanyen la Titan Desert d’Almeria

Ciclisme.

Sergio Mantecón (Kross Racing Team) i Clàudia Galicia (Megamo Factory Team) són els campions de la 15a edició de la Titan Desert, que s’ha fet aquesta setmana a Almeria després d’ajornar-se a la primavera i no poder-se fer al Marroc per la situació sanitària.

Mantecón ha guanyat la cursa en el seu debut a la prova i complint tots els pronòstics, perquè acabava de ser novè en el campionat del món de BTT mentre Galicia torna a la cursa en què es va donar a conèixer el 2013 i, com era d’esperar, guanya amb ple de victòries en cadascuna de les etapes.

Jesús del Nero ha guanyat la cinquena i darrera etapa, de 64 quilòmetres i en la què Mantecón i Betalú, que guanyava la cursa des del 2016 de manera ininterrompuda, entraven junts. David Arroyo ha acabat tercer en la general.

Sílvia Roura ha estat segona en l’etapa d’avui, a 12 minuts de Galicia, i també acaba segona a la general. Olga Echenique és tercera en l’etapa i Ramona Gabriel en la general.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)