Ciclisme

Clàudia Galicia guanya la Titan Desert i anuncia la seva retirada

Ciclisme.

Clàudia Galicia (1986) deixa el ciclisme de BTT al màxim nivell, segons ha dit després de guanyar la Titan Desert per tercer cop. La cursa per etapes va ser la que la va donar a conèixer el 2013 i, l’any deprés, repetiria triomf per emprendre una aventura professional en què va guanyar la plata en l’europeu de marató (2017) i va ser cinquena en el mundial (2019).

En esquí de muntanya també té una dilatada carrera en la què destaca una victòria en la general de la copa del món el 2019.

“Una Titan sempre és una aventura. Ha estat una Titan dura, èpica i a la vegada molt maca i estic molt contenta d’haver vingut” ha dit la corredora del Megamo, que reconeix haver tancat el cercle obert fa set anys i mig al Marroc.

“Anava sense equip, totalment sola. En les dues primeres etapes ho vaig passar malament però després he anat trobant el meu grup i m’he trobat bé” hi afegeix, recordant que “anar sense equip, espavilar-te, a vegades costa”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)