Ciclisme

Guanya la banca

Ciclisme. Roglic s’aprofita del Movistar i l’Ineos per prendre més segons de bonificació en una etapa amb triomf del danès Cort

Primoz Roglic (Jumbo Visma) s’acosta a Madrid amb la mateixa o més força amb la qual va començar la Vuelta. En una jornada de transició en el camí a Ciudad Rodrigo, el líder va veure com els equips rivals, sobretot Ineos i el Movistar, li van fer la feina per conduir-lo a una arribada amb grup d’escollits en què va ser finalment segon, o sigui, sis segons més d’avantatge respecte a Carapaz i Carthy abans de la jornada decisiva d’avui, amb final a la Covatilla, el dia abans de l’arribada a Madrid.

L’altre gran beneficiat del dia va ser el danès Magnus Cort (EF), que va sumar el seu tercer triomf d’etapa en la Vuelta en ser clarament superior a tots els seus rivals, en un esprint llançat pel Movistar però que Valverde no va saber rematar en arrancar massa d’hora.

L’equip navarrès va dur la batuta de l’etapa un cop es va superar l’alt del Robledo a uns 30 km de l’arribada. El ritme imposat per Soler, Mas i companyia, que esperaven posar en dificultats els seus rivals amb el vent, va deixar l’escapada del dia pràcticament sense possibilitats. Això sí, Remy Cavagna (Deceuninck) ho va intentar, però la seva exhibició es va quedar a les portes de l’èxit, a poc més de dos quilòmetres de la pancarta. En els metres finals Valverde va arrancar, però Cort va ser imparable.

15a etapa (162 km)
1r M. Cort (EF) 4h04:35
2n P. Roglic (Jumbo) m.t.
3r R. Costa (UAE) m.t.
4t D. Smith (Mitchelton) m.t.
5è A. Valverde (Movistar) m.t.
6è R. Carapaz (Ineos) m.t.
7è F. Grosschartner (Bora) m.t.
24è D. de la Cruz (UAE) m.t.
46è M. Soler (Movistar) a a 1:16
General
1r P. Roglic (Jumbo) 64h20:31
2n R. Carapaz (Ineos) a 0:45
3r H. Carthy (EF) a 0:53
4t D. Martin (Israel) a 1:48
5è E. Mas (Movistar) a 3:29
6è W. Poels (Bahrian) a 6:21
7è F. Grosschartner (Bora) a 7:20
10è D. de la Cruz (UAE) a 9:29
19è M. Soler (Movistar) a 20:41
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)