Handbol

El Barça jugarà la semifinal de la Champions contra el París Saint-Germain

La final a quatre de l’edició de la Lliga de Campions del curs passat es disputarà a Colònia el 28 i 29 de desembre

El Barça jugarà la semifinal de la Lliga de Campions del curs passat contra el París Saint-Germain, segons ha determinat el sorteig que s’ha fet avui a Viena. L’altre semifinal enfrontarà al THW Kiel i al Veszprém. La final a quatre de la Champions 2019/20 es disputarà el 28 i 29 de desembre al Lanxess Arena de Colònia, si la pandèmia no ho impedeix. L’ordre i els horaris de les semifinals i de la semifinal es determinaran més endavant. La lliga de Campions del curs passat es va aturar pel Covid-19 i es va decidir que els dos primers de cada grup en aquell moment jugarien pel títol.

El Barça i el París Saint-Germain estan en grup diferents en l’edició actual de la Lliga de Campions i porten trajectòries diferents. Els blaugrana són els primers de grup amb cinc victòries en cinc partits mentre que els francesos han jugat quatre partits amb una victòria i tres derrotes, però van primers en la lliga francesa L’equip de Raúl González, a més, té la baixa del seu principal referent, Nikola Karabatic, que fa unes setmanes es va trencar el lligament encreuat anterior del genoll dret pràcticament s’ha acomiadat de la temporada.

LANXESS ARENA DE COLÒNIA
Semifinals 28 de desembre
THV Kiel - Veszprém
Barça - París Saint-Germain
Final 29 de desembre
Els dos guanyadors
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)