Futbol sala

El Barça trenca el malefici a la pista de l’Osasuna i inicia la remuntada (2-4)

El Barça ha iniciat avui al pavelló d’Anaitasuna contra l’Osasuna Magna la seva remuntada en la lliga amb un triomf no exempt de patiment final segellat en un partit seriós i eficient al davant (2-4) i suma la primera victòria del campionat en set jornades.

Esquerdinha ha marcat el primer gol aprofitant una gran assistència de Dyego, que ha premiat la seva bona desmarcada (0-1 en el minut 8). Una conducció de Matheus ha finalitzat amb una passada a Lozano, que ha foradat la porteria rival pel pal curt (0-2 en el 17’. Les bones intervencions de Dídac i un travesser han malbarat les ocasions dels navarresos, prou perillosos i tècnics. Ha faltat el gol de Ferrao, que ha fet accions de mèrit en què li ha faltat afinar la punteria. En el segon temps, els locals han fet atac de cinc quan faltaven cinc minuts, però el porter Dídac Plana ha completat la seva gran actuació amb un gol de porteria a porteria tot just en la primera acció penalitzant la innocència de l’Osasuna (0-3 en el 36’). El pivot brasiler Mancuso ha reduït diferències (1-3 en el 38’) i ell mateix ha fet agafar por al Barça amb un segon gol (2-3) a 1:31 del final, tot un món amb atac de cinc. El patiment sobrevingut s’ha acabat amb un gol de raça de Sergio lozano robant la pilota a 20 segons del final.