Ciclisme

El Massi-Tactic del 2021

Ciclisme. Les catalanes Mireia Benito, Mireia Trias, Martina Moreno i Patri Ortega continuen a l’equip del Baix Ter, que fitxa Vita Heine

El Massi-Tactic renova set de les ciclistes que han competit a l’UCI World Tour aquesta temporada, quatre de les quals són catalanes: la tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias, l’osonenca Martina Moreno i la barcelonina Patri Ortega. La gaditana Belén López, la canadenca Gabrielle Pilote-Fortin i la paraguaiana Agua Marina Espinola també continuen.

Marina Isan, Tere Ripoll, Noemí Ferré, Ariadna Trias, Lauren Creamer, Karolina Perekitko, Chloë Turblin, Isabel Martin i Nerea Nuño són les corredores que causen baixa.

“Hem renovat el nucli dur de l’equip, entre les quals les quatre catalanes. Estem molt contents perquè hem pogut mantenir les corredores que volíem i que ens han donat molts bons resultats aquesta temporada” diu Sergi Güell, president del club.

L’equip del Baix Ter té previst incorporar de 4 a 6 corredores, la primera de les quals és la noruega Vita Heine. Campiona del seu país quatre anys seguits, del 2016 al 2019, va córrer els Jocs de Rio i espera ser a Tòquio. Té 36 anys i ha guanyat la general al Tour femení de la República Txeca a més de ser quarta en el campionat d’Europa de contrarellotge.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)