El CN Barcelona perd i no estarà en la fase de grups de la lliga de Campions

L’Ortigia el guanya per 5-3 en un partit disputat i que es decideix en el tercer quart

El CN Barcelona ha perdut contra l’Ortigia italià per 5-3 i ja no pot finalitzar en la primera posició del seu grup de la prèvia de la Lliga de Campions ni aconseguir la classificació per la fase de grups. L’Ortigia ha guanyat els tres partits que ha disputat i s’ha assegurat disputar la final de la seu de Siracusa, malgrat que encara li queda jugar demà contra el Primorac, que ha perdut els dos partits que ha disputat.

Els dos primers quarts entre el Barcelona i l’Ortigia han estat ajustat i s’ha arribat al descans amb un 3-2. En els primers minuts del tercer quart els barcelonins han encaixat dos gols en un minut (5-2) i no han pogut recuperar la desavantatge.

El Barcelona juga demà l’últim partit de la fase de grups contra el Jadran Split, que també ha sumat dues victòries i una derrota, contra L’Ortigia.