Adrià Delgado segella l’empat del CN Barcelona amb el Jadran Split en l'últim segon (8-8)

Waterpolo. L’equip cenebista ha tingut una gran reacció amb un parcial final de 4-0

Un gol d’Adrià Delgado a l’últim segon ha segellat l’empat del CN Barcelona contra el Jadran Split (8-8) i ha certificat el segon lloc del subgrup A1 en la bombolla de Siracusa en la fase prèvia de la Lliga de Campions. L’equip cenebista s’enfrontarà demà contra el perdedor del partit entre el Mladost Zagreb i el Szolnoki Dozsa, que aquesta tarda (18 h) es juguen el lideratge del subgrup A2.

El CN Barcelona ha estat capaç de reaccionar en un últim quart espectacular, quan semblava que ho tenia tot perdut al final del tercer (4-8). Els dos primers quarts han estat un estira-i-arronsa (2-2 i 2-2). El Jadran Split, molt efectiu en les jugades d’home de més, ha fet un pas endavant després de la represa. L’encert de Zvonimir Butic i Andjelo Setka, i un contraatac culminat per Nikola Milardovic segellaven un parcial de 0-4 que semblava deixar la victòria encarrilada per als croats. El CN Barcelona, al seu torn, no era capaç d’aprofitar les jugades en superioritat –n’ha fallat tres en aquest quart– i no acabava de connectar amb els seus boies, un dels seus punts forts. Tot semblava perdut, però el panorama ha canviat radicalment en l’últim quart. Només començar, Nathan Power ha trencat la sequera i ha donat aire a l’equip de Víctor González. El conjunt català ha trobat solucions a tot el que li havia faltat en els 8 minuts anteriors. Ha pogut connectar amb el boia, amb un gol de Lukas Durik, i amb la tercera diana de Víctor Flores, aquesta en superioritat, deixava als cenebistes a un sol gol del rival (7-8). Els dos equips han arribat al tram final molt justos de forces i semblava que el CN Barcelona no podria culminar la remuntada. Però el conjunt cenebista encara no havia dit la seva última paraula. El Jadran ha desaprofitat una última acció de superioritat i encara restaven 7 segons de partit. Víctor González ha demanat temps mort i quan semblava que el CNB esgotava la possessió una canonada d’Adrià Delgado ha sorprès Luka Podrug per signar el definitiu empat a 8 al marcador.